MOFO Kitesurfing

 
Snow is only frozen water....Om het kitesurfen snel, goed en veilig te leren is de basis, zoals voor elke sport geldt, erg belangrijk. Het is dan ook belangrijk dat je de basis goed aanleert (dus niet alleen het varen van meters), om later op een zelfstandige en verantwoorde manier goed te kitesurfen. Tijdens de kitesurfles leer je hoe je een kite opbouwt, je leert het nodige over de wind en het windvenster, de geschikte omstandigheden en locatie om te kitesurfen, hoe je een kite oplaadt, bestuurt, op een kiteboard stapt en vaart (waterstart), wat je wel en niet moet doen tijdens de verschillende omstandigheden maar ook de veiligheidsregels op het water en land komen aan bod. Onze kitesurfschool is gespecialiseerd in het kitesurfen/powerkiten en al onze instructeurs zijn IKO gediplomeerd. Wij hanteren dan ook bij de kitesurflessen de normen die volgens de IKO (International Kiteboarding Organization) zijn opgesteld. Kortom, als je bij onze kitesurfschool je cursus kitesurfen hebt afgerond dan weet je voor 100% waar je mee bezig bent!
 
 

Introductie kitesurfles:
Wil je graag kitesurfen eens proberen maar weet je niet zeker of het iets voor jou is? Dan is onze beginnerscursus van 2u wellicht iets voor jou. Met 2 tot 3 personen per instructeur starten we op het strand met een uitleg en oefeningen met een powerkite, vervolgens gaan we trainen met een echte kitesurfkite.

2 daagse kitesurf cursus:
Op de eerste dag van onze 2daagse kitesurfcursus leer je alle skills die je nodig hebt om de kite 100% onder controle te hebben. Afhankelijk van de weersomstandigheden vindt deze kitesurf les voor 50% op het strand af en de overige 50% in het water.
Het eerste gedeelte van deze kitesurfles bij onze kitesurfschool speelt zich af op het strand. Op het strand trainen we eerst de skills die je nodig hebt om goed te kunnen vliegeren met onze speciale trainerkites..

3 daagse kitesurf cursus:
In 9 uur nemen we je door alle kennismakingen en oefeningen en zorgen dat je aan het einde je eerste meters kan varen en daarna verantwoord zelfstandig het water op kan om verder te oefenen. Je ontvangt hierbij ook een IKO certificaat waarmee je internationaal je level kan aantonen en materiaal kan huren.

Complete kitesurf cursus:
Een complete kitesurfcursus inclusief een theorie avond.
Dit is niks voor niks de meest uitgebreide kitesurfcursus van nederland.
In deze 4 daagse kitesurf cursus leer je alles wat je bij het kitesurfen moet weten.Naast het leren varen krijg je bij onze complete kitesurf cursus ook een kitesurf theorie les erbij. Super makkelijk als je graag wilt weten wat er allemaal mogelijk is binnen het kitesurf wereldje.


Privé kitesurfes:
Beginner of gevorderd, heb je specifieke vragen, behoefte aan een intensieve les. Dan is het bij ons ook altijd mogelijk om een privé les van twee uur te boeken. Of je nu begint, je eerste tricks wilt doen of ervaren bent maar iets anders wil proberen als bijvoorbeeld golfrijden op een waveboard

Naast de reguliere boekingen kunnen wij ook altijd telefonisch of per email een afspraak maken. Voor vragen kunt u ons mailen op het onderstaande adres.

 


KIJK VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE KITESURFLESSEN OP ONZE KITESURF WEBSITE....klik hier

.
Uw naam: *
Uw E-mail adres: *
Bericht: *
Neem de volgende tekst over:* code
* is verplicht.
VOOR AL JE VRAGEN BEL ONS OP 06-30393155 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@MOFOSNOWBOARDING.NL