Links

Flow Snowboarding

Met trots kunnen wij zeggen dat wij rijden op het snowboardmerk Flow. Flow is een merk waar wij ons helemaal bij thuis voelen. Professioneel,kwaliteit en toch een eigen imago! Natuurlijk kennen mensen het merk Flow van de eigenaardige bindingen,maar Flow maakt tevens ook al sinds jaren zeer goede snowboards van hoge kwaliteit. Kijk hier voor meer info.
POC

Met een helm op snowboarden is niet alleen bedoeld voor de extreme boarder. Het is alleen helaas nog niet zo ingeburgerd als bij bijvoorbeeld mountainbiken. We leggen je het volgende voor: Een mountainbiker draagt een helm en gaat de heuvel af met zeg 30km. p/u. De gemiddelde snowboarder gaat al snel harder. Aan jou nu de keuze.POC is een merk waar MOFO Snowboarding volledig achter staat.
Lees meer en klik hier

            


Frosty Snowboarding

De naam Frosty is weer terug onder de snowboardshops.
Bij MK skiservice in het pand hebben we een nieuwe shop geopend, waar we de gezelligheid, goed advies, mooie collectie van toon aangevende merken, en een ontspannen sfeer belangrijk vinden.


Respect the Mountains

Respect the Mountains is een Nederlandse non-profit organisatie die een bijdrage wil leveren aan het structurele behoud van de natuur en de leefomgeving in de Alpen, zodat toekomstige generaties ook kunnen genieten van de bergen. Dit doet zij door de individuele internationale wintersporter bewust te maken van de kwetsbaarheid van de Alpen en van de simpele manieren om de negatieve impact van de wintersporter zo klein mogelijk te houden. Dat kan op een leuke, sympathieke manier. We want to keep (y)our playground clean! Kijk hier voor meer info.
 Skileraar.info

Wat is er nou mooier om van je hobby je werk te kunnen maken?
Op skileraar.info kan je alles vinden over opleidingen,camps en skischolen.
Deze site is zowel voor skiers als voor snowboarders.
Wacht dus niet langer and join the family!!!

WAXENENSLIJPEN.NL

Zelf waxen en slijpen heeft meerdere voordelen ten opzichte van het laten doen van je materiaal. Zo kun je wanneer je de materialen hebt bijvoorbeeld ook in het buitenland je materiaal nog tunen. Daarnaast is het voordeliger om je materiaal zelf te onderhouden. In de webshop waxenenslijpen.nl kun je materialen vinden waarmee je een snowboard kunt waxen of slijpen. MOFO snowboarding heeft een samenwerking met deze webshop, vandaar dat hier aandacht wordt besteed aan waxen en slijpen in combinatie met de producten van de webshop.Overige links:opvakantie.nl
Snow Pro's
Verse Sneeuw Magazine
Wepowder
Weare-shop


 
 

VOOR AL JE VRAGEN BEL ONS OP 06-30393155 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@MOFOSNOWBOARDING.NL